Засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради

  • 597

Фото без опису

                 31 травня 2018 року відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. На засіданні розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, скоєне жителем міста Підгайці, який зберігав будівельні матеріали, зокрема гравій і пісок, за межами свого господарства, чим порушив Правила благоустрою міста Підгайці.

                 Адміністративний протокол складений інспектором Підгаєцького відділення поліції. До правопорушника застосовано адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Це мінімальний розмір штрафу, передбачений цією статтею Кодексу.

                Підгаєцька міська рада просить мешканців міста дотримуватись Правил благоустрою території міста Підгайці та не порушувати їх, так як за їх порушення передбачений штраф для громадян у розмірі від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а для посадових осіб та фізичних осіб-підприємців – від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

                Правила благоустрою території міста Підгайці розміщено на офіційному веб – сайті Підгаєцької міської ради у розділі Офіційні документи – Положення, Правила, Програми, та за посиланням: http://pidgayci.miskrada.org.ua/polozhennya-pravila-programi-17-53-30-24-01-2018/

 

Фото без опису

Фото без опису