Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації

  • 736

Фото без опису

ПІДГАЄЦЬКА МІСЬКА РАДА ПІДГАЄЦЬКОГО РАЙОНУ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 30

від  28 грудня  2018 року

Про відведення місць для розміщення матеріалів

передвиборної агітації

           На підставі статті 59 Закону України «Про вибори Президента України», ст.42закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету Підгаєцької міської ради від 17  березня  2014 року № 34 «Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації», рішення виконавчого комітету Підгаєцької міської ради № 48 від 03 травня 2012 року «Про визначення місць для тимчасового встановлення агітаційних палаток на території міста Підгайці»,

1. Визначити  місця, які відводяться на території  міста Підгайці для встановлення стендів, білбордів з метою розміщення матеріалів передвиборної агітації з проведення виборів Президента України  31 березня 2019 року:

  • вул .Бережанська,13 (біля Будинку культури) – 1;
  • Майдан Незалежності (неподалік відділення «Нової пошти») – 1;
  • Майдан Незалежності (навпроти навчального корпусу Підгаєцького ПАЛ) -1;
  • вул.Міцкевича (біля кінотеатру) – 1.

2. Місця для розміщення білбордів: біля автостанції, на обочинах при в їзді  у місто із сторони Тернополя, Івано-Франківська, Бережан, в центральній частині міста – на майдані Незалежності вздовж відкосу  від магазину Солтисяка І.А.(майдан Незалежності,14) до магазину Дмитрів П.І.(майдан Незалежності,25), на вул.Бережанській біля будинку №1, на вул.Міцкевича -  площадка біля будівлі відділення поліції.

3. Місця для встановлення агітаційних палаток на території міста Підгайці для проведення передвиборної агітації чи пропаганди на Майдані  Незалежності  -  тротуар на майдані Незалежності біля УГКЦ «Всіх святих українського народу», починаючи від сходів поблизу відділення «Нової Пошти»» до  доріжки біля будівлі Підгаєцького ПАЛ.

4. Заборонити розміщення матеріалів передвиборної агітації на будівлях, що є пам'ятками архітектури, у місцях, де вони перешкоджають безпеці дорожнього руху, а також в інших місцях (вікнах, дверях, стінах будинків, електричних стовпах, огорожах тощо).

5. Рекомендувати виборчим штабам кандидатів у Президенти України (довіреним особам кандидатів у Президенти України) укласти з комунальним підприємством «Підгайці-Водоканал» договори щодо прибирання агітаційних матеріалів.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на директора КП «Підгайці-Водоканал».

 

Міський голова                                                                               Т.В.Левкович