День Незалежності України у місті Підгайці.

  • 1255

Фото без опису

         Святкування 27-ї річниці Незалежності України проводилось на міському стадіоні у Підгайцях. Розпочалось дійство о 16.00 годині. Пролунав гімн України, міський голова Тетяна Левкович, голова Підгаєцької районної ради Ірина Баран  та голова Підгаєцької районної державної адміністрації Алла Колодницька вручали подяки, грамоти і подарунки з нагоди Дня Незалежності України.

         Подяками міського голови та пам’ятними сувенірами із символікою міста були нагороджені за активну громадську діяльність депутати  Підгаєцької міської ради І.В.Дембіцька,  А.Р.Сиротюк, М.З.Корпан, В.П.Кидонь, місцевий краєзнавець Степан Колодницький, автор книги «Підгайці та Підгаєччина» - за популяризацію міста Підгайці та за активну громадську діяльність, комунальне підприємство «Підгайці – Водоканал»- за чисте і прибране місто та якісне  надання комунальних послуг підгайчанам, відділ культури Підгаєцької райдержадміністрації – за розвиток української культури та популяризацію міста Підгайці.

          Також в номінації «Найкращі господарі у місті» були відзначені мешканці міста Кендра Андрій Володимирович, Курилів Василь Михайлович, Куцибала Роман Володимирович, Кидонь  Віталій Петрович - за подвір’я зразкового порядку.
          Продовжили свято виступи майстрів мистецтв та аматорських художніх колективів Підгаєцького району, дитячі колективи.
          Відвідувачі побачили також виставки вишиванок, сувенірної продукції  та зброї, а також добірку з історії України.
          Маленьких глядачів розважали герої із мультфільмів. Також охочі змогли поласувати смачною ухою та кашею з військової кухні.

           Було надзвичайно цікаво і весело.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису