Відбулася робоча зустріч міського голови з мешканцями будинку №59 по вул.Шевченка м.Підгайці

  • 548

             Фото без опису

 

              Сьогодні в Підгаєцькій міській раді відбулася зустріч міського голови Т.В Левкович з мешканцями багатоквартирного житлового будинку, розташованого за адресою м.Підгайці, вул. Шевченка №59. Під час зустрічі був присутній заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, юрист  В. Пеляк.

            Мешканці будинку звернулися до міської ради з проханням вирішити питання оформлення документів на право користування земельною ділянкою для обслуговування їхнього будинку, так як будинок розташований на земельній ділянці, яка перебуває в користуванні Підгаєцького ПАЛ, і мешканці будинку не можуть самостійно розпоряджатися прибудинковою територією.

            В ході зустрічі надано роз’яснення мешканцям будинку щодо  землекористування і управління будинком, рекомендовано утворити об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, яке здійснюватиме управління будинком, і від його імені звернутися до суду про скасування Державного акту на право користування земельною ділянкою Підгаєцького ПАЛ.  Працівники міської ради в свою чергу надаватимуть методичну допомогу при оформленні документації на створення об'єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку. Після винесення судом рішення питання буде розглядатися  Підгаєцькою міською радою в межах її  компетенції.