Візит делегації з міста Стшегом в місто Підгайці

  • 2240

Фото без опису

З 15 жовтня 2019 року в місті Підгайці перебувала з візитом делегація з міста-партнера Стшегом Республіки Польща в складі 13 осіб на чолі із заступником бурмістра Веславом Витковским. В цьому році зустріч присвячена другій річниці укладення Угоди про партнерські відносини, яке було укладено 18 жовтня 2017 року у Підгайцях. З того часу дружні відносини між нашими містами розвивалися і поглиблювалися в галузі розвитку освіти, культури, спорту, місцевого самоврядування.
У 2018 року місто Стшегом приймав учнів Опорного закладу "Підгаєцька загальноосвітня школа І -ІІІ ступенів», в 2019 році - учнівську футбольну команду "Підгайці" (керівник - Чернець Ярослав Юрійович), учнів Підгаєцької гімназії ім. Маркіяна Паславського - переможців міського конкурсу "Великодня писанка-2019 ".
Вокальний колектив «Лелеченьки» з Центру дитячої та юнацької творчості брав участь в 28 Міжнародному Фестивалі Фольклору в Стшегомі.
Метою зустрічі було також підведення підсумків співпраці між нашими містами та планування нашої співпраці на наступний рік.
Зустріч почалася з урочистого прийому польської делегації у Народному Домі міста Підгайці та концерту за участю місцевих колективів. Після урочистого прийому члени делегації провели єкскурсію по місту, відвідали Опорний заклад "Підгаєцька загальноосвітня школа І -ІІІ ступенів», де їх зустріли учні і учительський колектив. Заступник бурмістра Вітковський подарував школі проектор.
Також учасники делегації відвідали пожежну службу, Підгаєцьку гімназію ім. М. Паславского.
Делегація пробула в Підгайцях до 18 жовтня.
Дуже сподіваємося, що зустріч буде плідною і принесе користь обом містам.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису