До уваги мешканців міста Підгайці та юридичних осіб

  • 778

У зв’язку із змінами внесеними до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та згідно до вимог  вказаного закону, КП «Підгайці-Водоканал» проводить підписання нових договорів на централізоване водопостачання, водовідведення  та поводження з побутовими відходами з юридичними та фізичними особами. Тому звертаємось до споживачів послуг з розумінням віднестися та сприяти підписанню договорів.

Наголошуємо що, відсутність договору на вивезення ТПВ, є порушенням Законів України «Про відходи», «Про житлово – комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою території м. Підгайці і тягне за собою адміністративну відповідальність (ст. 152 КУпАП) — накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 грн.).

Також доводимо до Вашого відома, що згідно рішенням Підгаєцької міської ради від 19.07.2017 року № 457, КП «Підгайці-Водоканал» визнано єдиним виконавцем послуг із вивезення рідких побутових відходів на території м.Підгайці. Тому споживачі які користуються послугами централізованого водопостачання і не під’єднані до каналізаційної мережі зобов’язані замовляти послугу по викачці рідких побутових відходів виключно у виконавця даних послуг, а саме КП «Підгайці-Водоканал».

З повагою КП «Підгайці-Водоканал».