До уваги мешканців Підгаєць!

  • 2315

Фото без опису

До уваги мешканців Підгаєць!

         Повідомляємо, що з метою збереження життя і здоров’я підгайчан та недопущення поширення епідемії коронавірусу COVID-2019 на території міста Підгаєцька міська рада припиняє від сьогоднішнього дня здійснення особистого прийому громадян. Контакт з мешканцями міста здійснюватиметься через телефонний зв'язок та через електронну пошту 04058462@mail.gov.ua і pidgrada@gmail.com.

 Номери телефонів, за якими можна контактувати з працівниками міської ради:

         Шкрум Оксана Володимирівна, секретар міської ради – 0678582132;

         Пеляк Василь Петрович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, юрист – 0978825590

         Пшеничняк Галина Юліанівна, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету – 0982652154

         Кріпка Любомира Михайлівна, начальник відділу фінансового обліку і звітності, головний бухгалтер - 0976118446.

         Кальба Ірина Ігорівна, інспектор міської ради (реєстрація місця проживання/зняття з реєстрації, видача довідок) – 0978979271.

         Мирний Андрій Юліанович – директор комунального підприємства  «Підгайці-Водоканал»- 0672084787.

         Також при вході в Підгаєцьку міську раду буде встановлено скриньку для звернень громадян. Рекомендуємо іншим державним установам на території міста запровадити такі ж заходи щодо прийому громадян.

         Просимо підгайчан з розумінням віднестися до виниклої ситуації та без необхідності не виходити із своїх домівок.  Закликаємо не піддаватися паніці,  однак памятати, що хворобу легше попередити, ніж лікувати.

         В зв’язку із цим сесією Підгаєцької міської ради 17 березня 2020 року прийнято рішення № 1036 «Про невідкладні карантинні заходи щодо запобігання розповсюдження епідемії коронавірусу COVID-2019 на території м.Підгайці».  Прийняттю рішення передувало засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідно до цього рішення від сьогоднішнього дня на території міста припиняється робота ринку, закладів громадського харчування, ресторанних закладів, кафе-барів тощо, усіх торгових закладів, за винятком закладів, які здійснюють торгівлю продуктами харчування, аптек, АЗС.  Також забороняється проведення масових заходів, зібрань, концертних та інших розважальних заходів, спортивних змагань. Такі заходи діятимуть до прийняття нового рішення, про яке буде повідомлено.

         Власників продуктових магазинів, аптечних закладів просимо запровадити посилений протиепідемічний режим роботи, забезпечивши персонал засобами індивідуального захисту (маски, рукавички), проводити поточну дезінфекцію приміщення (підлоги, прилавків, дверних ручок), кожних дві години протираючи їх дезінфікуючими засобами, не допускати скупчення більше трьох громадян в приміщеннях.   Власників аптечних закладів просимо забезпечити постійну наявність у вільному доступі дезінфікуючих засобів, масок, засобів особистої гігієни.

         Просимо підгайчан відповідально віднестися до обмежувальних заходів та зберегти своє здоров’я та оточуючих Вас людей. Дякуємо за розуміння. Підгаєцька міська рада.