Увага! КП “Підгайці-Водоканал” повідомляє!

  • 2151

Фото без опису

Карантин не відміняє оплати за спожиті послуги

Останнім часом поширюється інформація про ухвалені нормативні документи, що начебто надають дозвіл споживачам на період дії карантину не оплачувати за отримані послуги централізованого водопостачання, водовідведення та вивезення ТПВ.

Насправді така інформація не є достовірною. Йдеться лише про тимчасове припинення відключень та застосування штрафних санкцій у разі несплати за послуги, надані КП “Підгайці-Водоканал”.

Отож, звертаємо увагу при можливості на необхідність щомісячних розрахунків за спожиті послуги. Саме регулярність оплат дозволить нашому підприємству й надалі забезпечувати безперебійне і цілодобове централізоване водопостачання, водовідведення та вивезення ТПВ. Тому від своєчасності та повноти розрахунків кожного з абонентів залежить водозабезпечення усіх споживачів. Також оплату можна проводити за допомогою платіжної системи  ПРИВАТ  24 >  Комунальні платежі >Код ЄДРПОУ 36084902 >Прізвище або особовий рахунок …

У зв’язку з протиепідемічними заходами та надзвичайною ситуацією, спрямованою запобіганню поширенню на території м.Підгайці захворювання  на коронавірус, КП «Підгайці-Водоканал» просить подавати показники лічильників у телефонному режимі:

- за номерами телефонів : 2-24-57, 0683040722 (пн..-пт.  9.00-15.00год.)

 

Просимо із розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Про відміну запобіжних заходів повідомимо додатково.

 

З повагою КП «Підгайці-Водоканал»