Завершено капітальний ремонт площі біля пам’ятника Т.Шевченку.

  • 670

Фото без опису

Фото без опису

Завершено капітальний ремонт площі біля пам’ятника Т.Шевченку.

     Роботи виконувались ПП «Бережани-Агробуд», які стали переможцем тендеру по капітальному ремонту площі в системі закупівель Прозоро. Вартість робіт – 261,6 тис.грн.  Сюди увійшли (включно із вартістю матеріалів) роботи з укладання бруківки площею 289 кв.м,  укладання постаменту пам’ятника і сходів червоним каменем, освітлення площі.  Додатково виготовлено та встановлено дві лавки.  Роботи виконувались за рахунок коштів, які надійшли від продажу земельної ділянки та приміщення.

         Хочемо надати роз’яснення підгайчанам, що кошти від продажу земель та приміщень можна використати виключно на капітальний ремонт об’єктів з обов’язковим виготовленням проектно-кошторисної документації. Тому ці кошти не могли бути використані на встановлення пам’ятників, поточного ремонту дорожнього покриття вулиць, благоустрій міста та ін.

         Також хочемо відмітити, що участь у тендерних закупівлях могли приймати усі бажаючі, в тому числі і місцеві фірми, та пропонувати свою вартість робіт. До слова, попередня вартість робіт згідно проектно-кошторисної документації становила 299,7 тис. грн, а виконавець запропонував 261,6 тис. грн, що не є більшою від вартості аналогічних робіт у попередні роки.

         Також вже встановлено вивіску «Підгайці» з підсвіткою на стенді в центрі міста (роботи з освітлення вивіски виконуються).

         Підгаєцька міська рада сьомого скликання завершує свою діяльність та дякує усім за співпрацю, за розуміння, за довіру і підтримку. На жаль, немає серед нас міського голови Т.Левкович, яка розпочинала цю каденцію і яка залишиться у добрих споминах підгайчан.

          Бажаємо усім мешканцям громади міцного здоров’я, мудрості, розважливості, виконання свого громадянського обов’язку, а прийдешній міській владі – успіхів у розбудові нашого міста і громади!

            З повагою, Підгаєцька міська рада

Фото без опису

Фото без описуФото без опису