7 грудня-день місцевого самоврядування

  • 525

 

                                  Фото без опису

 

Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування.Шановні депутати!

Вітаю Вас з Дня місцевого самоврядування.

Це свято нашої громади, громади кожного села, селища та міста, кожного їх мешканця. Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Адже місцеве самоврядування – це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам, і наділяють їх владними повноваженнями.

Усім причетним до цього свята дякую за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та бажаю міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашої громади. Нехай цей урочистий день додасть усім Вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.

Проте повсякденними турботами людини сьогодні переймаються не лише депутати, які входять до складу місцевих рад, але й службовці органів місцевого самоврядування, і, звичайно, громадяни, які беруть участь у вирішенні багатьох питань.

Тому у цей день дякую  усім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з Вами робимо спільну справу — розбудовуємо нашу  громаду , наші села, робимо життя його жителів кращим, працюємо задля їх добробуту.

Тож бажаю кожному з Вас, шановні колеги, міцного здоров’я,чистого людського щастя, добра, творчої сили та нових звершень на ниві зміцнення соціально-економічного розвитку нашої Підгаєччини.

Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розквіту територіальних громад, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху зміцнення авторитету нашої держави.

Слава Україні!

 

 

Міський голова                                                                                                         Ігор МЕРЕНА