Відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки нашого міста!

  • 2100

 

У післяобідню пору, 18 грудня, центр міста заповнили підгайчани  та гості міста. На святковий захід з нагоди відкриття головної новорічної ялинки міста  поспішали діти та дорослі. Їх чекала весела розважальна програма  за участю Святого Миколая.

З  Дня Святого Миколая починаються радісні, сповнені чудес новорічні та різдвяні свята, які завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, справжнього дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Чарівного свята більше за всіх очікували  саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих.

День Святого Миколая – особливий для кожної дитини, адже кожне дитяче серце з трепетом чекає від Святого  здійснення заповітної мрії.
Дійство переповнювала аура любові і добра, блискучі дитячі очі та щирі посмішки, веселий гамір і щастя.

З вітальними словами до присутніх на заході звернулася Ірина Мирна, заступниця міського голови .Вона привітала  присутніх зі святом, особливо дітей, а також усіх, хто вірить у справжні дива, побажала  здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки.

 До  вітань долучилися також Святий Миколай та казкові персонажі. Звучали запальні українські пісні та мелодії, лунали слова побажання щастя, здоров’я, добробуту, святкового настрою.

Концертну програму присутнім подарували працівники Будинку культури та аматори закладів культури громади! Новорічна ялинка засяяла вогнями під гучні оплески, радісні дитячі вигуки.

Відкриття новорічної ялинки стало початком циклу заходів, що пройдуть на Підгаєччині до свята Нового року та Різдва Христового.