Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад

  • 2080

Фото без опису                                                          

Оголошення

про проведення конкурсу

на заміщення вакантних посад  посадових осіб місцевого самоврядування  Підгаєцької міської ради !

 

         1.Розпорядження про  оголошення  конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу культури,туризму ,молоді та спорту  Підгаєцької міської ради.

         2. Розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу фінансово-господарського забезпечення   Підгаєцької міської ради.

        3.Розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу організаційного забезпечення ,документообігу ,кадрової роботи та архівної справи    Підгаєцької міської ради.

        4.Розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу з питань земельних відносин ,охорони навколишнього середовища    Підгаєцької міської ради.

       5.Розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади завідувача сектору інформаційно-програмного забезпечення    Підгаєцької міської ради.

      6.Розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу юридичного забезпечення  Підгаєцької міської ради.

     7.Розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу економічного розвитку,підприємництва ,сільського господарства та фермерства  Підгаєцької міської ради.

      8.Розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу комунального майна,транспорту,благоустрою,містобудування ,архітектури ,інфраструкутури ,капітального будівництва  ,цивільного захисту , охорони праці Підгаєцької міської ради.

     9.Розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу державної реєстрації    Підгаєцької міської ради.

     10.Розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу комунального майна ,транспорту ,благоустрою ,містобудування ,архітектури ,інфраструктури ,капітального будівництва,цивільного захисту ,охорони праці  Підгаєцької міської ради.

РІШЕННЯ Про затвердження Порядку проведення іспиту та Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Підгаєцької міської ради

  Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Стаж роботи за професіями керівників нижчого рівня - не менше 5 років.

Повинен знати: Конституцію УкраїниКодекс законів про працю України; ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні" ,ЗУ" Про запобігання корупції"  акти Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, , акти інших центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування , рішення та інші нормативно-правові акти органів державної влади і місцевого самоврядування, які регулюють порядок діяльності Закладу (установи);  основи державного управління економікою та управління персоналом, методологію організації фінансово-господарської діяльності Закладу (установи); правила ділового етикету; правила та норми охорони праці, виробничої санітарії; засоби протипожежного захисту; державну мову (відповідні регіональні мови або мови національних меншин), основні принципи роботи з комп'ютером та відповідні програмні засоби та знання галузевого законодавства.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на розгляд конкурсної комісії (м.Підгайці, вул. Бережанська, буд. 8) наступні документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

-заповнена особова картка (форма П-2 ДС)

- дві фотокартки 4/6 см.

- автобіографія;

- копія паспорта громадянина України;

- копія документу про освіту;

-копія військового квитка;

- декларація особи,уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік

Сайт НАЗК( https://portal.nazk.gov.ua/login)

Особа, яка виявила бажання  взяти участь у конкурсі може надати інші документи, що можуть підтвердити її професійні та/або моральні якості 

Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

 

Конкурс відбудеться не раніше 4 лютого  2021 року, згідно графіку, о 10.00 год у приміщенні Підгаєцької міської ради за адресою м.Підгайці, вул. Бережанська, буд. 8

 Документи приймаються до 16.00 год  1 лютого  2021 року. 

Конкурсний відбір кандидатів на заміщення вакантної посади здійснюється за результатами:

  • проведення письмового іспиту з метою перевірки знання Законів України  відповідних галузей;

-  співбесіди з конкурсною комісією з метою оцінювання відповідного досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимог до професійної компетенції кандидата та до відповідних посадових обов?язків.

До кожного білета іспиту включаються п’ять питань на перевірку знання Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», галузевого законодавства.

Питання 1-3 в екзаменаційних білетах міститимуть питання на  перевірку знання законодавства, питання  4,  5 формуються з урахуванням специфіки функціональних повноважень/

Іспит складається державною мовою одночасно для всіх кандидатів на заміщення вакантної посади.

Додаткова інформація про графік проведення конкурсу на заміщення вакантних посад буде розміщена на офіційному сайті Підгаєцької міської ради 

 

            Підгаєцька міська рада