ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ІГОРЯ МЕРЕНИ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

  • 1184

                              

 

Фото без опису

Шановні земляки!

 

Щиро вітаю вас з Днем Соборності України!

 

22 січня наша держава відзначає велике свято — День Соборності України. Цей зимовий день 1919 року увійшов в історію як день, коли велелюдне зібрання українців на Софіївській площі у Києві проголосило Злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Це свято повинно вкотре нагадати усім нам, що Україна єдина: Схід і Захід – це лише географічні терміни та напрямки.

Цей день належить кожному з нас як історичний символ об’єднання України і, водночас, як загальний для всіх орієнтир майбутнього – саме суспільна, духовна і територіальна єдність України є найважливішою умовою для поступу та успіху нашої держави.

Ми сьогодні стоїмо на шляху формування нової української держави – це важливий історичний шанс створити громаду мрії наших дітей!!! Станьмо сьогодні у живий ланцюг – пліч о пліч!!! Нехай серця жителів Підгаєцької міської територіальної громади б’ються в унісон заради щастя та добробуту кожної родини .

Зичу злагоди у кожну українську хату, спокою у кожне материнське серце, віри у кожну юнацьку душу та відповідальності кожному жителю Підгаєччини.

               З повагою:

             

 Міський голова                                                                                     Ігор Мерена