Підгаєцька міська рада інформує щодо електронної петиції

  • 790

Фото без опису

 

              Підгаєцька міська рада інформує про початок розгляду електронної петиції жителя м. Підгайці Пухайла Тараса Юрійовича з проханням про встановлення (відновлення) пішохідних переходів у центрі міста і встановлення дорожніх дзеркал на виїзді із с. Старе Місто та біля магазину "Гастроном” , на підтримку якої завершено збір підписів.

     З текстом петиції можна ознайомитися за посиланням https://pidgayci-miskrada.gov.ua/all_petitions/.

          Відповідно до Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо електронного звернення та електронної петиції», інформація про початок розгляду електронної петиції, яка в установлений строк набрала необхідну кількість голосів на її підтримку, оприлюднюється на офіційному веб-сайті відповідного органу місцевого самоврядування не пізніш як через три робочі дні після набрання необхідної кількості підписів на підтримку петиції, а в разі отримання електронної петиції від громадського об’єднання - не пізніш як через два робочі дні після отримання такої петиції.

         Розгляд електронної петиції здійснюється невідкладно, але не пізніше десяти робочих днів з дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.