Підтримка зайнятості у сільській місцевості, що постраждала від пандемії COVID-19 через розвиток малого сімейного бізнесу під брендом "щедре Опілля" в рамках спільного проєкту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні "Посилене партнерс

  • 1235

Фото без опису

             Сьогодні відбулася презентація проєкту "Підтримка зайнятості у сільській місцевості, що постраждала від пандемії COVID-19 через розвиток малого сімейного бізнесу під брендом "щедре Опілля" в рамках спільного проєкту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні "Посилене партнерство для сталого розвитку" за участі представників кооперативів "Файні Газди", місцевих - "Малинове село", "Вітамінний бункер "Тур", "Бджолиний край", жителів Підгаєцької територіальної громади, котрі вже вирощують чи планують вирощувати ягідну та іншу плодоовочеву продукцію, лікарські рослини.
           Зустріч відбулася за участі міського голови, Ігоря МЕРЕНИ, котрий озвучив власне бачення щодо розвитку населених пунктів громади, що полягає, зокрема, і у створенні підприємств із зберігання вирощеної жителями Підгаєччини продукції.
           Міський голова акцентував увагу на всебічному сприянні розвитку малого бізнесу та сімейного фермерства з боку місцевої влади. Підсумком зустрічі стало досягнення домовленостей із забезпечення реалізації вирощеної у громаді продукції, отримання можливості співфінансування відповідної діяльності, допомога у створенні чи збільшенні насаджень, методичний супровід технології вирощування. З цією метою буде підписано відповідний Меморандум про співпрацю між міською радою та проєктом.

Фото без опису

Фото без опису