Ситуація на дорогах під контролем міського голови

  • 1182

Фото без опису

            Упродовж останніх днів за вікном лютує справжня  зима. І  якщо для дітей кучугури снігу - це справжній рай, то для водіїв легкових і вантажних  транспортних засобів, а також дорожніх служб – це справжнє пекло.

           Складну  ситуацію на дорогах Підгаєцької громади  взяв під  особистий  контроль міський голова Ігор Мерена, який запевнив, що  ніхто не залишиться з негодою наодинці. У сніговій блокаді опинились практично усі шляхи сполучення державних доріг місцевого значення та комунальних доріг Підгаєччини.

          У селі Завалові снігові замети унеможливили рух двох фур. Для вирішення цієї проблеми у село Завалів  вирушив міський голова Ігор Мерена та  начальних відділу ЖКГ Михайло Рудий. Міський голова особисто звернувся за допомогою до начальника Служби  МНС у Тернопільській області Віктора Маслея, який відповідно  дав дозвіл на виїзд пожежної техніки. Фури  було звільнено від блокади і водії продовжили рух до пунктів призначення.

            Також за допомогою техніки компанії  “Контінентал Фармерз Груп”, БМБ БУД та небайдужих активних громадян  розчищено дорожні сполучення Підгайці - Бережани, Підгайці - Галич, Підгайці - Тернопіль, Підгайці - Монастириська;  доїзди до  сіл і дороги у селах Мирне, Мужилів, Бронгалівка. Зараз техніка працює у селах Юстинівка та Поплави. Зранку 15 лютого техніка  виїде до села Литвинів. На жаль,  поки що немає можливості розчистити дороги до сіл Михайлівка і Голгоча.

            Сьогодні, 14 лютого,  міський голова об’їхав села Мирне, Мужилів, Новосілка, Сільце та Старе Місто, щоб особисто перевірити стан доріг. 

             Шановні мешканці Підгаєцької громади! Наполегливо просимо Вас з розумінням поставитись до ситуації, яка склалася на дорогах на сьогоднішній день. Дорожня служба, а також інша техніка працює у режимі 24/7, але у зв’язку із постійними заметами дорогу одразу після очистки знову передуває. Тому просимо Вас не залишати свої домівки на транспортних засобах без нагальної потреби. Бережіть себе і не випробовуйте долю!

Фото без описусело Завалів

Фото без описусело Юстинівка

Фото без описусело Поплави

https://youtu.be/u56i1ggzd1s

https://youtu.be/SYsZjzZvgw0