Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як промінчики сонця світять тим, хто чекає допомоги.

  • 675

                                                                 Фото без опису

Благодійність та взаємодопомога – це риси, які властиві українському народові. В яких умовах ми б не залишалися, допомагати один одному – це запорука здолання усіх негараздів. Це підтвердив вкотре Ігор Михайлович АПОСТОЛ, надавши благодійну допомогу соціально-незахищеним жителям Підгаєцької міської територіальної громади. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за долю простих українців. Від себе особисто та від жителів громади загалом висловлюємо слова вдячності за розуміння та підтримку. 

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як промінчики сонця світять тим, хто чекає допомоги. Упевнений, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаю Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.

                                        Зі словами вдячності: міський голова – Ігор МЕРЕНА