Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства Підгаєцької міської ради «Підгаєцький землевпорядний центр»

  • 354

 

 

          Підгаєцька міська  рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства Підгаєцької міської ради «Підгаєцький землевпорядний центр».

 

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: 

громадянство України;

вільне володіння державною мовою;

вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра відповідного напряму підготовки (геодезія,  землеустрій);

 досвід роботи за фахом не менше 5 років, на керівних посадах 3 роки.

Повинен знати: Конституцію УкраїниКодекс законів про працю УкраїниЗемельний кодекс України, закони України, акти Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, акти інших центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з питань соціального захисту населення;  основи державного управління економікою та управління персоналом, методологію організації фінансово-господарської діяльності Закладу (установи); правила ділового етикету; правила та норми охорони праці, виробничої санітарії; засоби протипожежного захисту; державну мову (відповідні регіональні мови або мови національних меншин), основні принципи роботи з комп'ютером та відповідні програмні засоби.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на розгляд конкурсної комісії (м.Підгайці, вул. Бережанська, буд. 8) наступні документи:

 

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- автобіографію;

- військовий квиток (для військовозобовязаних);

- дві фотокартки розміром 4х6 см; 

- завірену копію паспорта громадянина України;

- належним чином завірену копію документу про освіту;

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж роботи;

- довідка про відсутність судимості;

- мотиваційний лист довільної форми;

- перспективний план розвитку комунального підприємства.

 

Особа, яка виявила бажання  взяти участь у конкурсі, може надати інші документи, що можуть підтвердити її професійні та/або моральні якості 

Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

 

Конкурс відбудеться    09 березня 2021 року  об 11.00 год у приміщенні Підгаєцької міської ради за адресою м.Підгайці, вул. Бережанська, буд. 8

 

Документи приймаються до 16.00 год 04 березня  2021 року. 

 

Конкурсний відбір кандидатів на заміщення вакантної посади здійснюється за результатами:

 

-проведення письмового іспиту з метою перевірки знання Законів України  відповідних галузей;

-публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку комунального підприємства;

-співбесіди з конкурсною комісією з метою оцінювання відповідного досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимог до професійної компетенції кандидата та до відповідних посадових обов`язків.

До кожного білета іспиту включаються п’ять питань на перевірку знання Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», галузевого законодавства.

Питання 1-3 в екзаменаційних білетах міститимуть питання на  перевірку знання законодавства, питання  4,  5 формуються з урахуванням специфіки функціональних повноважень керівника комунального підприємства.

Іспит складається державною мовою одночасно для усіх кандидатів на заміщення вакантної посади.