02 квітня 2021 року відбудеться шоста чергова сесія Підгаєцької міської ради VIII скликання

  • 659

Фото без опису

02 квітня 2021 року о 10.00 год в сесійній залі Підгаєцької міської ради за адресою м.Підгайці, вул.Бережанська, 8 відбудеться шоста чергова сесія Підгаєцької міської ради VIII скликання. 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

            1. Про депутатське звернення стосовно передачі Підгаєцького районного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Підгайціагроліс» та комунального підприємства «Підгаєцьке районне бюро технічної інвентаризації» із спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Тернопільського району до комунальної власності Підгаєцької міської територіальної громади.

         2. Про надання дозволу на створення органів самоорганізації населення на території Підгаєцької міської територіальної громади.

         3. Про припинення шляхом ліквідації сільських виборчих комісій Підгаєцького району Тернопільської області.

         4. Про покладання обов’язків на старост Підгаєцької міської ради.

         5. Про перелік майна комунальної власності Підгаєцької міської територіальної громади.

         6. Про особливості передачі в оренду  нерухомого майна комунальної власності Підгаєцької міської ради, відмінного від землі.

      7. Про деякі питання стосовно оренди нерухомого майна комунальної власності Підгаєцької міської ради, відмінного від землі.

          8.   Про створення комунальних підприємств Підгаєцької міської ради.

         9. Про прийняття комунального майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Тернопільського району до комунальної власності Підгаєцької міської територіальної громади (в особі Підгаєцької міської ради) та затвердження передавальних актів.

        10. Про передачу з комунальної власності Підгаєцької міської ради автомобіля марки OPEL COMBO на баланс КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня»  Підгаєцької міської ради.

         11. Про передачу транспортних засобів  на баланс управління освіти Підгаєцької міської ради.

       12. Про затвердження  Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради на 2021-2023 роки».

        13. Про затвердження змін до фінансового плану КНП «ЦПМСД» Підгаєцької районної ради за 2020 рік, правонаступником якого є КНП «ЦПМСД» Підгаєцької міської ради.

         14.  Про затвердження  Програми з відзначення 30-ї річниці Незалежності України у Підгаєцькій міській територіальній громаді.

         15. Про затвердження  Програми розвитку футболу в Підгаєцькій міській  територіальній громаді на 2021 рік.

          16. Про затвердження Положення  про порядок преміювання працівників Комунальної установи «Центру професійного розвитку  педагогічних працівників» Підгаєцької міської ради.

         17. Про затвердження  Програми розвитку культури, туризму, реалізації молодіжної  політики, національно - патріотичного  виховання,  оздоровлення дітей та молоді  на території  Підгаєцької  міської  територіальної громади на 2021-2023 роки.

          18. Про затвердження Програми «Захисник Вітчизни» на 2021 рік.

          19. Про затвердження Комплексної Програми соціального захисту населення Підгаєцької міської територіальної громади на 2021 рік.

           20. Про затвердження Програми індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2021 рік.

           21. Про внесення змін до структури Підгаєцької міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

           22. Про внесення змін до міського бюджету на 2021 рік.

           23. Про створення комунального закладу «Мистецька школа» Підгаєцької міської ради.

           24. Про затвердження угоди  на  передачу міжбюджетних трансфертів   з  міського  бюджету до обласного   на 2021 рік/

           25. Про передачу обладнання з балансу комунального некомерційного підприємства «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради на баланс управління освіти Підгаєцької міської ради.

           26.Про розгляд земельних питань.

           27. Різне.

 

На сесію запрошуються депутати Підгаєцької міської ради