Робочий візит міського голови Ігоря МЕРЕНИ в село Мужилів

  • 1817

                      Фото без опису

    24 березня 2021 міський голова  Ігор МЕРЕНА,  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Надія ЛУЧКА  та  начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, розвитку підприємництва, сільського господарства та фермерства  Марія ПОГРЕБНЮК  відвідали з робочим візитом село Мужилів Підгаєцької міської територіальної громади.  Метою поїздки  була зустріч із старостою  Мужилівського старостинського округу Мирославою СОЛОНИНОЮ, працівниками  сільського клубу, пошти, амбулаторії ЗПСМ, школи та дитячого садка. Міський голова ознайомився із станом закладів соціальної сфери, обговорив із старостою та керівниками закладів   нагальні  проблеми у селі та шляхи їх вирішення.  

        У ході зустрічі   було оглянуто стан приміщень об’єктів комунальної власності міської ради.  Відмічено, що значна частина приміщень потребують  ремонтних та відновлювальних робіт.  Також міський голова наголосив на проблемах експлуатації  об’єктів комунального майна, які в даний час не використовуються.

 Приємно вразила керівництво громади наполегливість та рішучість старости Мужилівського старостинського округу Мирослави Солонини, а також всього активу села у  виконаній роботі по благоустрою села, яку помітно неозброєним оком.  Староста разом із жителями села окультурили парк біля пам’ятника Т.Шевченку і власними зусиллями розчистили чагарники та рови. Також  для завершення облаштування зони відпочинку  у парку місцеві жителі виготовляють дерев’яні лавочки.

          Фото без опису

Хочеться щиро подякувати старості , а також всім жителям села за чудову роботу та ентузіазм, адже тільки спільними зусиллями ми зробимо нашу громаду кращою. Як кажуть: один в полі- не воїн!

                                            Фото без опису