Міський голова Ігор Мерена : «Прогресивна і небайдужа молодь у селі- це ключ до успіху»!

  • 3179

      25 березня 2021 року міський голова Ігор Мерена разом із своїми заступниками з питань діяльності  виконавчих органів Надією Лучкою та Іриною Мирною відвідали села Вербів та Галич Підгаєцької міської територіальної громади.

 

      Метою цього візиту було обговорення актуальних питань і проблем у  селах із старостою Вербівського старостинського округу Марією Лапчак та активом сіл.

 

      У ході  дискусії міський голова Ігор Мерена  розповів про проблеми та перспективи розвитку цих сіл. Також під час зустрічі керівництво громади  відвідало школу , дитсадок , ФАП та оглянуло  стан приміщень. Міський голова обговорив зі старостою та жителями цих сіл раціональність експлуатації даних об’єктів.  

 

     Слід відзначити, що на зустріч з мером Підгаєцької міської громади  у селі Вербів прийшло багато активної  молоді, яка є основною рушійною силою і результати їхньої співпраці вже очевидні: хлопці і дівчата прибрали територію від пляшок  з метою їх подальшої реалізації, а вилучені  кошти використають  для покращення благоустрою села. Також молоді люди обладнали власними зусиллями спортзал для відпочинку односельчан.

 

     Міський голова Ігор Мерена наголосив, що саме прогресивна і небайдужа молодь у селі – це ключ до успіху!

 

Фото без описуФото без опису