1 квітня 2021 року відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді

  • 417

    1 квітня 2021 року відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій . 

    У ході засідання було розглянуло низку актуальних питань: 

 1. Про стан епідемічної ситуації на території громади та запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 . 

 

2. Про забезпечення пожежної безпеки природних екосистем, сільгоспугідь та сміттєзвалищ у пожежонебезпечний перiод 2021 року.

 

3. Про затвердження плану роботи місцевої комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді на 2021 pік. 

 

4. Про створення комісії по контролю за дотриманням протиепідемічних заходів суб'єктами господарювання . 

    

 

  У ході  засідання члени комісії проаналізували ситуацію  із поширенням гострої распіраторної хвороби COVID-19. У підсумку було  прийнято рішення про посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів уповноваженими органами . 
Фото без опису