Ігор Мерена провів зустріч з представниками «Контінентал Фармерз Груп»

  • 632

    1 квітня 2021 в приміщенні актового залу міської ради відбулася нарада за участю міського голови Ігоря Мерени, старост старостинських округів  із представниками  агрокомпанії  «Контінентал Фармерз Груп» .На нараді були присутні: керівник  кластеру «Карпати»  Сергій Миць , відповідальний  за роботу з громадами та по соціальних проектах Ігор Метенько, відповідальний за земельні питання , за питання  укладення договорів та виплату орендної плати  Іван Андрусяк. 

 

      Також на зустрічі були присутні заступники  міського голови з питань виконавчих органів  Надія Лучка, Ірина Мирна та секретар виконкому Підгаєцької міської ради  Ірина Баран. 
Фото без опису 

 

     На нараді обговорили важливі питання розвитку компанії і напрямки її діяльності, а також перспективи розвитку  кооперативів та розташування виробничої бази на території  Підгаєцької міської громади. Відкриття цієї бази дасть можливість створення додаткових робочих місць і відповідно надходження коштів до місцевого бюджету. 

 

      Представники  агрофірми, відповідно, прозвітували перед представниками старостинських округів за кошти,які були не використаними в 2020 році , розповіли про сплату податків в бюджети всіх рівнів та про початок виплат пайовикам агрофірми орендної плати! 
Фото без опису

 

    

     Також  було обговорено одне із актуальних питань, котре озвучив директор Підгаєцького професійного  аграрного ліцею Ігор Мицьо, який доніс  до  представників  компанії проблеми щодо проходження виробничої практики студентів ліцею та висловив прохання щодо можливості проходження виробничої практики  у компанії «Контінентал Фармерз Груп» із можливістю подальшого працевлаштування.

 

   Міський голова Ігор Мерена подякував представникам «Контіненталь Фармерз Груп» за плідну співпрацю з громадою.

Фото без опису