Робімо добрі справи на користь нашої громади!

  • 2071

                            Фото без опису

       

           Приємно, коли людям не байдуже, як виглядає місто чи село, в якому вони проживають. Коли люди не кивають головами в бік інших, не шукають крайніх, а закочують рукави і беруться до роботи, щоб зробити приємність іншим.

           Сьогодні, у суботній вихідний день, активні та небайдужі підгайчани залишили свої справи, знайшли час і бажання, щоб прибрати територію навколо міського ставу, джерела,  територію парку біля ставу.  І хоча людей прийшло не так вже й багато, але запланованого було досягнуто - стало  набагато чистіше.  За це їм велика вдячність і хвала!   

Фото без описуФото без опису

     

           В той же час працівники газової служби прибирали  закріплену за ними територію на початку села Старе Місто, очищали її від бур`янів і сміття. За невеликий відрізок часу на прибрану територію було приємно глянути, хоча й довелося попрацювати.      

 

Фото без опису

           Запрошуємо  інших підгайчан та мешканців громади взяти приклад з цих людей, долучитися до наведення благоустрою у своїх селах чи у місті,  робити добрі справи просто так. 

           Також просимо усіх громадян пам`ятати, що  чисто там, де не смітять.  Тому, щоб небайдужим  людям не довелося  цілий день прибирати залишене кимось сміття і пляшки, будьмо свідомими і  цивілізованими та не залишаймо сміття у громадських місцях!