«Дерево тримається корінням, а людина сім’єю»

  • 550

   Пам'ятати своїх предків, триматися свого роду, шанувати традиції та передавати їх у спадок наступним поколінням – це обов’язок кожного свідомого українця. Пам'ять про наших рідних живе не тільки у наших серцях, а й увіковічнена у могилах на кладовищі.

   На нашому Підгаєцькому міському цвинтарі є дуже старі поховання, які потребують постійного догляду, але, на жаль, в силу різних причин немає вже кому упорядковувати ці могили.

Фото без опису

    З приходом весни наше міське кладовище справді потребувало генерального прибирання, адже сухі гілля дерев, листя та сміття затуляли  могили  і цвинтар  виглядав у занедбаному стані, особливо зі сторони центральної дороги.

    Тому хочеться щиро подякувати всім свідомим та небайдужим жителям громади, хто 12 та 13 квітня долучився до генерального прибирання  як на міському кладовищі, так і у парку біля ставка.

Фото без опису

     Окрім місцевих  жителів хотілося б подякувати за плідну працю і працівникам апарату Підгаєцької міської ради,  відділу культури, туризму, молоді та спорту, працівникам  управління освіти, фінансового відділу, працівникам комунальної установи Центру надання соціальних послуг та працівникам Підгаєцької дільниці ПАТ «Тернопільгаз». Також дякуємо керівництву КП « Підгайці-Водоканал» за організацію транспорту по вивозу сміття.

     Бережімо нашу природу та довкілля!Не засмічуймо свою вулицю, своє рідне місто чи село, свою державу, думаючи, що хтось прийде і наведе нам  лад!

Пам’ятай: «Україна починається з тебе!»  (В. Чорновіл)

Фото без опису

Фото без опису