Вітання зі 100-річним ювілеєм!

  • 3473

   100 років- це  низка історичних подій, 100 років-це довгий і тернистий  життєвий шлях із злетами та падіннями, 100 років- це море сліз радості та горя, 100 років- це мільйони хвилин розчарувань і віри у краще майбутнє, 100 років – це ціла епоха, ім’я якої - Береза-Височинська Степанія Степанівна!

    Сьогодні 16 квітня 2021року у Підгаєцькій міській територіальній громаді неординарна і дуже приємна  подія: свій 100 – річний ювілей святкує жителька села Гнильче  Береза-Височинська Степанія Степанівна!

Фото без опису

   Степанія Степанівна народилась 16 квітня 1921 року у селі Гнильче в багатодітній сім’ї . Вона виховала четверо дітей,  шість внуків, вісім правнуків та одну праправнучку. На долю пані Степанії випало чимало випробувань, адже маму і брата вивезли на Сибір, а під час пожежі у селі згоріла її хата. Працюючи свинаркою на фермі, Степанія Степанівна купила нову хату. Вона була старшою сестрицею у церкві та співала у хорі.

    Пані Степанія  сильна духом людина, сповнена оптимізму та щирості. Вона вміє радіти життю,а невдачі сприймає лише як випробування долі, які потрібно пройти з гідністю.

     Також Степанія Степанівна поділилась своїм секретом довголіття: щира молитва та  віра у Бога, любов до батьків і ближніх продовжує життя. Вона закликає творити добро, адже воно завжди  повертається сторицею!

Фото без опису

    Дорогу ювілярку привітало і керівництво Підгаєцької міської громади, а також староста Дарія Плекан та отець Володимир. Пані Степанії в другому сторіччі життя  побажали міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою,миру та  поваги і турботи від рідних.

    Нехай Господь дарує  Вам, Степаніє Степанівно, ще багато Многих і Благих літ!

Фото без опису