Оприлюднення переліку осіб, які подали документи для участі в конкурсних відборах та яких допущено до участі на посаду директора комунального сільськогосподарського підприємства Підгаєцької міської ради «Підгаєцький фермер»

  • 534

   Відповідно пункту 20 частини 4 статті 42, частини 8 статті 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про конкурс на посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів Підгаєцької міської ради, затвердженого рішенням третьої чергової сесії Підгаєцької міської ради від 24 грудня 2020 року № 45, розпорядження міського голови від 09 квітня 2021 року № 61-од  оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального сільськогосподарського підприємства Підгаєцької міської ради  «Підгаєцький фермер».

  Комісією розглянуто документи кандидата на вакантну посаду ПОГРЕБНЮК Марії Корнелівни. Документи відповідають п. 3.5. Положення про конкурс на посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів Підгаєцької міської ради.