Напередодні Великодня працівники Підгаєцької міської ради завітали з подарунками до найнезахищеніших мешканців громади

  • 1587

  Великдень – це величне і радісне свято для всіх християн. Свято Христового Воскресіння особливе тим, що на Великодню службу всі ідуть із своїми  родинами, а потім разом збираються  за святковим столом, щоб величати цей світлий день!  

Фото без опису

    В цей святковий час Великодня  хочеться творити добро, проявляти увагу , турботу і ділитися звісточкою про перемогу Добра над Злом. 

   У нашій громаді живуть самотні  люди, діти - інваліди та інші мешканці,  які не мають з ким розділити радість Христового Воскресіння. Вони також потребують нашої уваги, підтримки  та доброго слова.

   І, щоб принести  невеличку втіху у домівки цих людей, за ініціативою міського голови Ігоря Мерени було організовано великодні подарунки для  людей пільгових категорій. Ці подарунки допомогли доставити до адресатів  старости старостинських округів. Сто двадцять три людини отримали великодні пакунки.

     Надзвичайно  приємно було бачити радість в очах цих людей,  які відчули, що про них пам’ятають, що вони потрібні суспільству і нашій міській громаді! 

    

Фото без опису

    Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису