Під головуванням міського голови Ігоря Мерени відбулася оперативна нарада із начальниками управлінь і керівниками структурних підрозділів Підгаєцької міської ради

  • 1918

   21 травня 2021 року міський голова Ігор Мерена провів  оперативну  нараду із начальниками управлінь та керівниками структурних підрозділів Підгаєцької міської ради.

 

У ході наради розглянули та обговорили такі питання:

 

1. Стан виконання міського бюджету за перший квартал 2021 року. Ресурси для збільшення дохідної частини бюджету. Аналіз ставок діючих податків та зборів.

Доповідач: Присяжна Марія Богданівна

 

2. Робота відділу з питань земельних відносин, охорони навколишнього середовища. Розгляд заяв і звернень громадян. Проблемні питання. Підготовка та повторне подання на розгляд сесії міськради проєкту рішення про обмеження видачі дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення землі у власність до проведення повної інвентаризації земель громади.

Доповідач: Тадра Мар’яна Ярославівна.

 

3. Робота Центру надання адміністративних послуг міської ради. Проблеми та шляхи їх вирішення.

 Доповідач: Романів Петро Павлович

 

4. Робота управління освіти щодо оптимізації мережі освітніх закладів. Проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної кампанії з метою зменшення соціальної напруги у громаді з даного приводу.

Доповідач: Дуда Галина Богданівна

 

5. Аналіз шляхів економічного розвитку громади. Розробка Стратегії розвитку громади спільно з іншими структурними підрозділами міської ради, депутатами, також установами, організаціями громади.

Доповідач: Погребнюк Марія Корнелівна

 

6. Результати проведення весняного благоустрою у населених пункта громади, проблемні питання. Контроль за дотриманням обмежень, повязаних із поширенням КОВІД-19.

Доповідач: Рудий Михайло Васильович

 

7. Робота відділу державної реєстрації, проблеми та шляхи їх вирішення

Доповідач: Сивак Наталя Богданівна

 

8. Заходи відділу культури, туризму, молоді та спорту міськради, в тому числі у селах громади

Доповідач: Дзядикевич Ірина Романівна

 

9. Питання дотримання норм діловодства та підготовки документів міськради. Рекомендації.

Доповідач: Кидонь Віра Олексіївна

 

10.Питання дотримання норм чинного законодавства у діяльності структурних підрозділів міськради, в тому числі у сфері запобігання корупції. Рекомендації.

Доповдач: Пенкальська Світлана Юріївна

 

11.Формування позитивного іміджу міської ради за рахунок широкого висвітлення діяльності виконавчих органів міської ради, зокрема, окремих структурних підрозділів.

Доповідач: Поліщук Ірина Петрівна

 

12.  Надходження податків до місцевого бюджету. Рекомендації.

Доповідач: Северин Ольга Ярославівна

 

    За підсумками оперативної наради було зроблено акцент на співпраці всіх структурних підрозділів і вжиття заходів щодо усунення та врегулювання спірних питань.Фото без опису