Відбулося засідання виконкому Підгаєцької міської територіальної громади

  • 520

Фото без опису

 

27 травня під головуванням міського голови  Ігоря МЕРЕНИ  відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 28 членів виконкому. На порядок денний було винесено 13 питань.

Члени виконкому розглянули та прийняли рішення щодо реєстрації органів самоорганізації населення на територіях  Староміського,Литвинівського ,Поплавського , Сільцівського, Новосілківського,Мужилівського, Мирненського,Голгочанського , Вербівського,  старостинських округів .

На засіданні розглянули проект рішення щодо надання дозволу на підключення будинку до газопроводу  та  прийняли рішення щодо надання соціальних послуг на безоплатній основі .

На засіданні виконкому міський голова Ігор МЕРЕНА дав доручення старостам Підгаєцької міської територіальної громади активізувати роботу щодо підготовки проєктів освітлення вулиць у населених пунктах, де ще немає вуличного освітлення . Пропозиції від старостинських округів  повинні бути подані в найкоротші терміни. Також було доручено активізувати роботу по благоустрою у населених пунктах громади та обговорено інші питання поточної роботи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису