Пенсійні послуги відтепер доступні у селі Мирне Підгаєцької міської територіальної громади!

  • 1417

        У селі Мирне Підгаєцької міської територіальної громади відбулося відкриття віддаленого робочого місця для працівників Пенсійного фонду області.

        На Підгаєччині проживає велика кількість пенсіонерів, яким інколи важко добиратися у місто Підгайці, щоб отримати відповідні послуги. Віддалене робоче місце у селі Мирне- це крок на зустріч нашим шановним літнім жителям у забезпеченні повноти й оперативності пенсійних послуг.

        У заході взяли участь начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик, заступник начальника відділу обслуговування громадян (сервісний центр) № 1 Марія Захарчук, міський голова Підгаєцької територіальної громади Ігор Мерена, староста Мирненського старостинського округу Степан Цяпута та жителі наколишніх  сіл, у яких виникло чимало запитань щодо пенсійного забезпечення.

   Ігор Москалик зазначив, що відтепер пенсіонери  зможуть вирішувати питання пенсійного забезпечення поряд зі своїм домом. Під час відкриття керівник Фонду в області ознайомив присутніх із послугами, що надаватимуться у віддаленому робочому місці, надав роз’яснення майбутнім пенсіонерам щодо підготовки необхідних документів для призначення пенсій, роз'яснив як залежить стаж, набутий людиною за свою трудову діяльність, від сплати страхових внесків, а також про організацію виплати і доставки пенсій та грошової допомоги.

         У ході спілкування Ігор Москалик акцентував увагу громадян на можливості отримання ряду послуг в електронному форматі через електронні сервіси Пенсійного фонду України.

        Без жодних сумнівів, віддалене робоче місце у селі Мирне  забезпечить вдосконалення організації роботи та покращить якість обслуговування громадян.