Міський голова Ігор Мерена: "Вихована, порядна , розумна, патріотична і прогресивна дитина та молодь сьогодні - це незалежна, заможна, процвітаюча та правова держава завтра"!

  • 1239

  Дорогі діти! Шановні батьки!

Сьогодні, 1 червня,  ми відзначаємо  світле та радісне свято  - Міжнародний день захисту дітей!

 Дитинство – це чудова і безтурботна пора у житті кожної  людини, пора сподівань та незабутніх вражень.

Дитинство – це казкова  країна, де чарівні   феї здійснюють всі бажання та мрії маленьких жителів планети!

  Але казка із щасливим кінцем рано чи пізно закінчується і діти, а згодом підлітки та молодь, крокують  у доросле життя, де на них чекають різні виклики долі.

Тому піклуватися  та виховувати достойне молоде покоління – це обов’язок батьків, суспільства та держави! Вихована, порядна , розумна,  патріотична і  прогресивна дитина та молодь сьогодні - це незалежна, заможна,  процвітаюча  та правова держава  завтра!

  Ми маємо  прищепити нашим дітям любов до ближнього,  мови та культури, знань та  Батьківщини! Наш обов’язок -   навчити дітей шанувати та пам’ятати свою історію, адже хто не пам’ятає минулого- той не має майбутнього!

Діти  – це наше майбутнє ! І зігріваючи їхні серця любов’ю, даруючи нашу увагу і турботу , ми виховуємо гідних українців, які неодмінно стануть гордістю держави!

Любі діти! Нехай ваші роки дитинства будуть яскравими та незабутніми! Насолоджуйтесь  кожною хвилинкою : грайтесь у ігри, бешкетуйте з друзями,  співайте, танцюйте,  мрійте і творіть!

 Будьте здоровими  , щасливими та посміхайтесь  і радійте, що носите горде ім‘я

« Дитина»!

З повагою міський голова Ігор Мерена

Фото без опису