Вітання міського голови Ігоря Мерени із святом Останнього дзвоника - 2021!

  • 1032

Шановні учні, вчителі, батьки!

Дорогі випускники!

 

 Цього року кінець травня і початок червня ознаменувався відзначенням свята Останнього дзвоника у  загальноосвітніх навчальних закладах Підгаєцької громади.  Тож дозвольте щиро привітати Вас із цим святковим днем. 

Ось ви перегорнули ще одну сторінку у книзі «Знань» і стали ще розумнішими, красивішими та відповідальнішими.

   Слід відзначити, що це вже другий навчальний рік, що пройшов у нелегких умовах карантину, який став справжнім випробуванням, як для освітньої галузі, так і для учнів, вчителів та батьків. 

     Проте, незважаючи на труднощі, школярі та вчителі успішно закінчують навчальний рік і останній дзвінок сповістить про  веселі літні канікули.

 

    Бажаю всім гарно відпочити, набратися сил, наснаги і з бадьорим настроєм та бажанням до нових знань повернутись 1 вересня за шкільні парти. 

   Але свято Останнього дзвоника завжди має трішки гіркий присмак, адже для наших випускників він  прозвучить востаннє  

 

  Випускники вже ніколи не повернуться у клас, не писатимуть контрольних робіт, не слухатимуть лекцій вчителів, не бешкетуватимуть на перервах і не бачитимуть своїх однокласників кожен день на уроках…

Але з перегорнутою сторінкою у книзі «Знань» відкривається новий розділ у книзі «Життя» випускників. І у Вас, випускники, є безцінне багатство – знання, які ви отримали у рідній школі, тому впевнено йдіть по житті  з цим скарбом. Успішно складайте ЗНО, обирайте вищі навчальні заклади, які вам до душі і майбутню професію, що приноситиме задоволення .

 

Моя подяка батькам та вчителям за вашу важку працю і терпіння. 

Бажаю всім міцного здоров’я, щасливої долі, творчих успіхів та відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях. 

Нехай цей хвилюючий Останній дзвоник пролунає у кожному серці з  радісним настроєм та вірою у завтрашній день!

 

   З повагою міський голова Ігор Мерена

 

Фото без опису