Сьогодні, 18 червня, у Народному домі напередодні Дня медичного працівника відбулися святкові заходи !

  • 718

     За доброю традицією у третю неділю червня відзначається День медичного працівника. Його відзначають не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлась би медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів .

    Напередодні Дня медичного працівника у Народному домі відбулися святкові заходи :  концерт, організований  працівниками Народного дому,  та нагородження почесними  грамотами  за сумлінну працю, вагомий внесок та високий професіоналізм  працівників медичної сфери.

Фото без опису

   Ведуча заходу Галина Жибак звернулась до присутніх медичних працівників у залі із такими зворушливими словами: « Ваша праця воістину героїчна і гуманна – зцілювати, повертати людям здоров’я , рятувати життя. Особливо зараз, в час пандемії COVID-19, ризикуючи своїм життям і здоров’ям,  ви працюєте на межі надлюдських можливостей ».

    Також із словами вдячності до медичних працівників звернулися голова Підгаєцької міської ради Ігор Мерена, заступник керуючого справами виконавчого апарату Тернопільської районної ради Андрій Колісовський , директор КМП «Підгаєцька ЦМЛ»  ПМР  Ігор Кушнір та  головний лікар   комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Підгаєцької міської ради»  Богдан Виваль.  Вони наголосили на героїчній праці всіх медичних працівників у період спалаху коронавірусної  інфекції та побажали всім міцного здоров’я та Божого благословення!

Фото без опису                                                                                                                                                                            Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без опису