Міський голова Ігор Мерена привітав громаду зі світлими християнськими святами – Зіслання Святого Духа та Святою Трійцею!

  • 440

Шановна Підгаєцька громадо!

Вітаю зі світлими християнськими святами – Зіслання Святого Духа та Святою Трійцею!

 

     У цей світлий день Святий дух зійшов на апостолів і учні Господа пішли у світ проповідувати силу Христової віри й істини.  Традиційно цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинствi: Бога-Отця, Бога-Сина i Святого Духа.

      Також у народі ще ці дні називають Зеленими святами і традиційно християни прикрашають свої оселі  зеленню. Тож бажаю Вам, щоб разом із зеленою гілочкою, яка є символом життя, до хати завітало добро, щастя, радість, добробут та благополуччя!

     Нехай у період, коли природа святкує своє відродження, у вашій душі завжди палає вогник віри у краще майбутнє. Тож нехай це свято надихає всіх нас на добрі справи, наповнює серце любов’ю до ближніх, дарує сімейний затишок.

   Щиро бажаю Вам і Вашим родинам здоров’я, душевного спокою, миру та процвітання нашій державі.  Нехай Господь зішле на Україну і українців своє Благословення!

З поваю міський голова Ігор Мерена

Фото без опису