"Професія медика є однією із найблагородніших, адже Ви дбаєте та оберігаєте найцінніший дар - людське життя!", - міський голова Ігор Мерена!

  • 698

 

Шановні медичні працівники,  прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята!

 

    Професія медика є однією із найблагородніших, адже Ви дбаєте та  оберігаєте найцінніший дар - людське життя! Щоденно демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості, доброти, що є запорукою успіху  у вашій нелегкій  роботі.

      Упродовж останніх двох років медичні працівники та всі, хто причетний до медичної галузі,  були на передовій лінії боротьби із пандемією коронавірусу. COVID-19 став справжнім випробуванням для всього людства і вніс кардинальні зміни у життя кожного із нас. Проте, дякуючи зусиллям лікарів і всього медичного персоналу, ми відчували захищеність і турботу у важкий період спалаху коронавірусної інфекції.

   Тож з нагоди Дня медичного працівника бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, добробуту, родинного затишку та  вдячних пацієнтів. Нехай щастить Вам на життєвому шляху, а на професійній ниві  відкриваються нові горизонти та можливості. Нехай Господь воздасть Вам сторицею за Вашу наполегливу і віддану працю!

З повагою міський голова Ігор Мерена

Фото без опису