Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

  • 398

     Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, про оприлюдення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу проєкту рішення Підгаєцької міської ради «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної (експертної грошової) оцінки земельних ділянок»
         Основною метою розробки проєкту є вибір на конкурсних засадах кваліфікованого суб'єкта оціночної діяльності для проведення незалежної (експертної грошової) оцінки земельних ділянок, для їх подальшого відчуження згідно положень глави 20 Земельного кодексу України.
      Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються відділом з питань земельних відносин, охорони навколишнього середовища Підгаєцької міської ради, протягом одного місяця з моменту оприлюднення проєкту даного рішення, до 23 липня 2021 року, в письмовій формі за поштовою адресою: 48000, м. Підгайці, вул. Бережанська, 39 ( Відділ з питань земельних відносин, охорони навколишнього середовища Підгаєцької міської ради), а також на електронну пошту: zemmr-pidg@ukr.net. 
         З проєктом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Підгаєцької міської ради за електронною адресою: https://pidgayci-miskrada.gov.ua/regulyatorna-politika