"З впевненістю можу сказати, що у Підгаєцькій громаді прогресивна, розумна, активна , цілеспрямована молодь!", - міський голова Ігор Мерена

  • 383

ШАНОВНА МОЛОДЬ ПІДГАЄЦЬКОЇ  ГРОМАДИ!

Щиро вітаю Вас із Днем Української молоді, яке ми традиційно відзначаємо у червні!

Прогресивне молоде покоління- це майбутнє нашої новоствореної громади і держави України.  Молодь- це та рушійна сила, яка мотивує старше покоління іти в ногу з креативними  людьми, щоб брати успішну участь у розвитку економіки, науки, освіти, культури та спорту!

Ми не зберегли б  нашу незалежність без молодих дівчат і хлопців, котрі воюють із загарбником  на сході України. Ці мужні молоді люди захищають нашу цілісність та кордони  і «тримають небо»  над Україною , щоб ми сьогодні могли святкувати, спокійно спати і жити звичним життям. Велика дяка і шана Вам за цей жертовний  подвиг!

З впевненістю можу сказати, що у Підгаєцькій громаді прогресивна,  розумна, активна , цілеспрямована молодь! Молодь, яка має мету і знає шляхи і методи  її досягнення!
    
Тож у цей святковий день я бажаю Вам наснаги, віри у себе та у свої сили і не боятися робити помилки, адже не помиляється той, хто нічого не робить.  
     
Бажаю Вам, українська молодь Підгаєччини,  своїми вчинками та діями бути взірцем для підростаючого  покоління і викликати захоплення у старших колег та друзів!

Молодість – це прекрасна пора для того, щоб закласти міцний фундамент для щасливого зрілого життя! Тож не гайте ні хвилини!
     
З Днем Української молоді! Завжди залишайтесь молодими душею !

З повагою міський голова Ігор Мерена