Вітання міського голови Ігоря Мерени з нагоди 25- річниці Конституції України!

  • 374

ШАНОВНА ПІДГАЄЦЬКА ГРОМАДО!

   28 червня  – це знаковий день в історії української державності. В ніч з 27 на 28 червня 1996 року депутати Верховної ради України від імені Українського народу ухвалили  головний документ нашої держави – Конституцію України! І сьогодні ми відзначаємо 25 річницю з дня її прийняття!

   Конституція України – це гарант  незалежності і соборності України ! Конституція проголошує основні принципи: верховенство права, демократизм, гуманізм та законність – це ті фундаментальні засади, без яких наша держава не мала б права на існування!
 
   Але, на жаль, дуже часто ці принципи Конституції порушуються і нам потрібно докласти максимум зусиль для того, щоб ми і наші діти  справді жили у  правовій державі!

  Конституція чітко вказує шлях, яким слід крокувати, не порушуючи жодних правил. Тож бажаю кожному із нас, щоб ті демократичні засади і постулати, які закріплені в Конституції України, були  не лише деклараціями з найвищою юридичною силою, а й стали нормою нашого повсякденного життя.

   Адже жити у правовій державі- це у першу чергу самому слідувати букві і духу основного закону держави- Конституції України!

З повагою міський голова Ігор Мерена

Фото без опису