Урочисте вручення дипломів випускникам - 2021 ПФНЗ «Галицький медичний коледж імені Євгена Гливи»

  • 1215

   

Навчання у медичному коледжі – невеликий період  у житті студентів, але який він об’ємний. Цей  відрізок життя, без жодного сумніву, назавжди залишиться у серці молодих людей. Адже він сповнений  радістю від зустрічі друзів та викладачів, розчаруванням після невдач, хвилюванням перед іспитами та щастям перед врученням дипломів!

      Незчулись студенти  Галицького  медичного коледжу, як за плечима залишилися найкращі дні юності, і сьогодні студенти стали дипломованими кваліфікованими спеціалістами у галузі медицини, адже у Галицькому медичному коледжі імені Євгена Гливи відбулося урочисте вручення дипломів випускникам.


       На Майдані незалежності, де відбувся святковий захід, батьки, рідні та друзі зустріли випускників – 2021 гучними оплесками .

      Студентів-випускників з їх урочистою подією в житті привітала  виконавчий директор коледжу  Алла Колодницька, яка  побажала міцного здоров'я, благополуччя, невтомності та нових здобутків у відповідальній діяльності, успішного здійснення всіх професійних і особистих задумів. Алла Колодницька подякувала батькам за їх невтомний і титанічний труд та виховання прекрасних людей із добрими та щирими серцями!

     З напутніми словами до випускників звернулися отці Микола Мидляк та Петро Федів, котрі побажали студентам Божого Благословення й успіхів на життєвій дорозі.

     Ірина Мирна, заступник міського голови, також промовила до випускників зворушливі слова з нагоди вручення дипломів. Вона  сказала про те, що лікар і людяність - це два елементи, які завжди  ходять поруч. І навіть, якщо в житті трапиться така ситуація, що випускники не зможуть допомогти, як лікарі, то основою все одно буде людяність. Ірина Мирна також подякувала батькам за прекрасне виховання молодих розумних людей і попросила їх завжди пам’ятати про своїх дорогих батьків і повертатися до батьківського порогу.

        Привітала випускників і голова атестаційної комісії Люба Крамарчук, яка побажала їм здоров’я,  сили, наснаги та  знайти хорошу  роботу і стати кваліфікованими спеціалістами!

    Тож, дорогі випускники ПФНЗ "Галицький медичний коледж імені Євгена Гливи", нехай отриманий диплом стане  не просто документом про вищу освіту, а ключиком, що відчинятиме будь-які двері на шляху до вашої професійної мети! Ніколи не зупиняйтесь на досягнутому!