Братик і сестричка: два сонця, два життя , два серця, дві долі - відтепер у руках однієї чудової прийомної сім‘ї!

  • 4765

     Фото без опису

 

       У Підгаєцькій громаді відбулась неординарна, проте дуже щаслива і трепетна подія: двоє діток, братика і сестричку,  прийняла у свою родину прийомна сім’я!

 

       Служба у справах дітей Підгаєцької міської ради повідомляє, що прийомна сім’я взяла на виховання двох діток.  Згідно із Законом України «Про охорону дитинства» прийомна сім’я – сім’я, яка добровільно взяла із закладів для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, від 1 до 4 дітей на виховання та спільне проживання. Ті, хто взяли дітей у прийомну сім’ю, є прийомними батьками, а влаштовані у сім’ю діти — прийомними дітьми.

  

      Міський голова Ігор Мерена привітав прийомних батьків з таким важливим і водночас відповідальним кроком у їхньому житті, який назавжли змінить історію їхньої родини.

 

      Дітям, на долю яких випали вже чималі випробування, справді усміхнулася доля, адже сердечка діток відтепер будуть битися в унісон з люблячими серцями прийомних батьків.

 

      Міський голова Ігор Мерена побажав прийомним батькам і дітям міцного здоров’я, щастя , радості та терпіння. Нехай дітки ростуть на  радість та втіху батькам і  Господу на славу!