Привітання міського голови Ігоря Мерени випускникам -2021 Підгаєцької громади!

  • 666
ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ-2021 ПІДГАЄЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ГРОМАДИ, ШАНОВНІ БАТЬКИ ТА ВЧИТЕЛІ!
 
 
Щиро вітаю Вас із закінченням рідних навчальних закладів ! Позаду довгий шлях до знань, незабутні спогади про дозвілля із однокласниками та вчителями, миті хвилювання перед олімпіадами , іспитами та шкільними спортивними змаганнями , розпач від невдач та нестримна радість від перемог… А попереду - нові виклики та доросле самостійне життя…
 
Так, вручення свідоцтв про здобуття базової та повної загальної середньої освіти, – це хвилююча і радісна мить із присмаком смутку…Адже випускники прощаються із стінами рідної «Альма-матер» і стають на стежину самостійного життя, де для них відкриваються нові горизонти.
 
Збережіть в собі бажання до знань і нових відкриттів. Не потрібно боятися труднощів, які будуть зустрічатися на шляху. Долайте їх сміливо! Вірте в себе, не бійтеся приймати рішення, будьте небайдужими і активними. А головне - будьте добрими і чесними людьми!
Висловлюю щиру вдячність педагогам за високе служіння обраній справі, а батькам - за виховання розумних, свідомих та щирих українців, які будуватимуть успішне майбутнє нашої громади та держави!
 
Тож, дорогі випускники, не забувайте вчителів, які підготували Вас достойно приймати нові виклики долі та самостійно приймати рішення. Пам’ятайте найрідніших вам людей - батьків, які пройшли цей довгий і непростий шлях разом з вами і раділи вашим першим успіхам та допомагали у важку хвилину. Тож  повертайтесь до батьківської хати, де на вас завжди чекатимуть.
 
Бажаю Вам, дорогі випускники, мирного неба, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення та віри в краще майбутнє. Використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля.
Хай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою успішного майбутнього нашої громади та всієї України!
 
Фото без опису