Вперше за 30 років у селі Голгоча засвітиться лампочка на вулицях Монастириська та Майдан!

  • 765

       Безумовно, невід’ємною частиною інженерно-транспортної інфраструктури будь-якого населеного пункту нашої громади, незалежно від того місто Підгайці це чи сільська місцевість, є система зовнішнього освітлення вулиць і доріг.
 
      Міський голова Ігор Мерена пообіцяв мешканцям села Голгоча, що вулиці у селі будуть освітлюватися і дотримав  свого слова. Комфорт та безпека жителів громади, а також учасників дорожнього руху в темний час доби – це основні критерії, якими керувався міський голова у ході інспектування робіт.
 
      Відділ з питань транспорту, благоустрою, інфраструктури, цивільного захисту та охорони праці  Підгаєцької міської ради повідомляє , що вже закінчуються роботи по освітленні вулиць Монастириська та Майдан у селі Голгоча!

     Жителі села навіть не пам’ятають, щоб за часи незалежності нашої держави там коли- небудь світилась бодай одна лампочка!

      Підгаєцький РЕМ ВАТ «Тернопільобленерго» також суттєво долучився до того аби освітлення вулиць у селі Голгоча стало реальністю, за що ми хочемо висловити слова  вдячності.
 
       Слід зазначити, що погоджено технічну документацію по освітленні  вулиць у селах Литвинів та Рудники.

 

Фото без опису

Фото без опису