Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

  • 462

Фото без опису

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, про оприлюдення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу проєкту рішення виконавчого комітету Підгаєцької міської ради «Про створення комісії з визначення розміру та відшкодування збитків, заподіяних територіальній громаді за час тимчасового невикористання земельних ділянок»

Основною метою розробки проєкту є визначення організаційно-правових засад і порядку відшкодування збитків від недоотримання коштів за фактичне використання земельних ділянок суб'єктами, які фактично використовують земельні ділянки без правовстановлюючих документів, а також збільшення потенційних джерел надходжень фінансових ресурсів до дохідної частини бюджету громади, попередження заподіяння збитків територіальній громаді.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються відділом економічного розвитку, інвестицій, розвитку підприємництва, сільського господарства та фермерства Підгаєцької міської ради, протягом одного місяця з моменту оприлюднення проєкту даного рішення, до 06 серпня 2021 року, в письмовій формі за поштовою адресою: 48000, м. Підгайці, вул. Шевченка, 39 (Відділ економічного розвитку, інвестицій, розвитку підприємництва, сільського господарства та фермерства), а також на електронну пошту: econom_pidhaitci@ukr.net.

З проєктом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Підгаєцької міської ради за електронною адресою: https://pidgayci-miskrada.gov.ua/regulyatorna-politika