21 липня 2021 року під головуванням міського голови Ігоря Мерени відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді

  • 1550

       Сьогодні, 21 липня 2021 року, у приміщенні актового залу Підгаєцької міської ради   під головуванням міського голови Ігоря Мерени відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді.

    На засіданні комісії були присутні заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Надія Лучка та Ірина Мирна, а також інші члени комісії.

На розгляд комісії було винесено такі питання:

 

1. Про внесення змін до посадового складу місцевої комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді.

 

Доповідач: Михайло Рудий- начальник відділу з питань транспорту, благоустрою, інфраструктури, цивільного захисту та охорони праці Підгаєцької міської ради.

 

  1. Про виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів та території  Підгаєцької міської територіальної громади.

            Доповідач: Василь Кулявий – заступник начальника 2-го державного пожежно-  рятувального загону       Головного управління ДСНС України в Тернопільській області.

          У ході засідання комісії були прийняті  рішення про  вжиття  необхідних заходів щодо вирішення даних  питань.