03 серпня 2021 року відбудеться чергова десята сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання

  • 747

              03 серпня 2021 року о 10.00 в залі засідань Підгаєцької міської ради за адресою м.Підгайці. вул.Бережанська. 8,  відбудеться чергова десята сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання. Сесію скликано на підставі розпорядження міського голови від 23 липня 2021 року №141-од.

На розгляд сесії виносяться питання:

  1. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території громади.
  2. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Підгаєцької  міської        територіальної  громади на 2022-2024 роки.
  3. Про затвердження Програми фінансової підтримки діяльності комунальних підприємств
  4. Підгаєцької міської територіальної громади на 2021 – 2022 роки.
  5. Про затвердження програми підтримки газети «Земля Підгаєцька» на 2021-2025 роки.
  6. Про внесення змін до міського бюджету на 2021 рік.
  7. Про прийняття у комунальну власність внутрішньогосподарських     меліоративних систем.
  8. Про проведення в Підгаєцькій міській територіальній громаді вуличних заходів на сімейну тематику –  «Всі разом – за сім’ю!».
  9. Про проведення в Підгаєцькій міській територіальній громаді           інформаційно-просвітницьких заходів на сімейну тематику.
  10. Про зміни в режимі роботи Юстинівського дитячого садка «Дзвіночок». 
  11. Про надання дозволу на розробку детального плану території гр. Моравському В. Я.
  12. Про надання дозволу на розробку детального плану території гр.  Бандурі С.М.
  13. Про надання дозволу на розробку детального плану території гр. Драпак Н.П.
  14. Про надання дозволу на розробку детального плану території гр.Фатюку М.В.
  15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабій М. І.
  16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабій Н. Я.
  17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабій О. В.
  18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бачинська О. С.
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бачинський М. Я.
  20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бачинський Р. Г.
  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бащій А. Я.
  22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бордун Г. Я.
  23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борсук М. С.
  24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бучацький М. В.
  25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Возняк А. М.
  26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Войтович Н. М.
  27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гайдукевич М. Я.
  28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гришко І. К.
  29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гула С. В.
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гунчак І. П.
  31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гураль І. А.
  32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Даншанин І. Я.
  33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Демчишин Я. А.
  34. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Диган А. Я.
  35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Добрянський Т. І.
  36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жувкевич Н. С.
  37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жук Н. Я.
  38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заставецький І. В.
  39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зорик Г. М.
  40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Іваник С. В.
  41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Їжак А. Б.
  42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Їжак М. С.
  43. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Карабат Б. М.
  44. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Качур А. В.
  45. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Качур І. А.
  46. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кобилюк Л. Т.
  47. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Козуб С. Р.
  48. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колодницька О. І.
  49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Котик Є. І.
  50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Котик З. І.
  51. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коханович С. В.
  52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крук О. Л.
  53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кудла В. Є.
  54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кулієвич М. В.
  55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кунашко І. І.
  56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кучма Т. М.
  57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазур О. В.
  58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Майборода М. В.
  59. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Максимишин І. Т.
  60. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марченко Н. Р.
  61. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мороз О. М.
  62. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мохун Г. П.
  63. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мохун І. В.
  64. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нискоклон В. І.
  65. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Папіш Д. М.
  66. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Папіш З. І.
  67. ро надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Плескун І. В.
  68. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Плескун І. І.
  69. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Понита О. М.
  70. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сеньків Т. В.
  71. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Солонина В. М.
  72. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Солонина М. М.
  73. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Старка В. В.
  74. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сулятицька Г. М.
  75. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сулятицький М. М.
  76. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тихий І. В.
  77. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тронка М. В.
  78. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Фурда О. В.
  79. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Хованець Н. В.
  80. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цяпута І. Б.
  81. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Човган М. І.
  82. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чупровська Л. М.
  83. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чупровський П. Я.
  84. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Штогрин М. Ю.
  85. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щербатий В. В.
  86. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щербій О. І.
  87. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність гр. Гула І. Т.
  88. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність гр. Тимцюрак О. В.
  89. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Басараб О. М.
  90. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Болещук П. І.
  91. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Борис І. М.
  92. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Борсук В. М.
  93. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Войтухів О. П.
  94. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гула Т. В.
  95. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дума І. М.
  96. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Заворотний П. Ю.
  97. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Заставецька М. І.
  98. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Зорик М. М.
  99. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кондрач О. М.
  100. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Котик Є І.
  101. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Орляк М. В.
  102. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рокецький Р. П.
  103. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ронік С. М..
  104. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тимчук О. П.
  105. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тюк І. М.
  106. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тюк М. М.
  107. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чупровська Г. С.
  108. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шаламей Є. С.
  109. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ящик Н. І.
  110. Про включення земельних ділянок в перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності права оренди на які пропонуються до продажу на земельних торгах окремими лотами
  111. Про поновлення договорів оренди землі
  112. Про надання Гатлан Л. С. в користування земельної ділянки площею 0,0921 га з кадастровим номером 6124882500:02:001:0013
  113. Про надання Чупровська А. П. в користування земельної ділянки площею 0,0650 га з кадастровим номером 6124885000:02:001:0015
  114. Про внесення змін в технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності площею 1,1687 га з кадастровим номером 6124810100:02:006:0745
  115. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго»
  116. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго»
  117. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Палій Р. В., Стецик І. М.
  118. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №957 від 20.12.2019
  119. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №1099 від 14.07.2020
  120. Про внесення змін в рішення сесії міської ради №1175 від 13.07.2021
  121. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування КСП Підгаєцької міської ради «Підгаєцький фермер»
  122. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення гр. Сачик М. М.
  123. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр. Болещук М. В.
  124. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бей Г. В.
  125. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Коваленко І. С.
  126. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пінязь В. В.
  127. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування ОСББ «Молодіжний дім»
  128. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр. Моравська Г.Є.
  129. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Адамів М. В.
  130. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Богів О. М.
  131. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бромірська Г. В.
  132. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бутняк М. І.
  133. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гайдейчук Г. П.
  134. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Головко В. П.
  135. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Голуб Д. П.
  136. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горчак В. М.
  137. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гусар К. В.
  138. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дворняк Т. Б.
  139. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Жувкевич С. Є.
  140. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заворотна Г. І.
  141. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зазуляк В. А.
  142. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кара О. М.
  143. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Керницький І. П.
  144. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коротких Н. Ю.
  145. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кравець В. Я.
  146. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузів М. З.
  147. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кучук П. Ю.
  148. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лоїк В. М.
  149. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мандибур А. О.
  150. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Матуньо А. М.
  151. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Матуньо М. М.
  152. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Матуньо Н. В.
  153. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мяхкота В. П.
  154. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Назарчик О. Б.
  155. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олекшей Я. С.
  156. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Процик Н. А.
  157. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пюрко М. П.
  158. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пюрко О. М.
  159. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Свянтко М. І.
  160. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Середна Г. М.
  161. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Судома А. Я.
  162. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тандерак Л.-Є. І.
  163. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тарас І. А.
  164. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тесляк І. Б.
  165. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тригубчак В. Г.
  166. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тригубчак І. Ф.
  167. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Федчишин Р. І.
  168. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Фуч А. Я.
  169. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цибульський Т. Я.
  170. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чупровська А. П.
  171. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шав’як П. Є.
  172. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шикітка М. І.
  173. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шкіра М. С.
  174. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрків Л.О.
  175. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яворська М. В.
  176. Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яремчук А. Б.
  177. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Бромірський М. І., Бромірський Б. М., Бромірський В. М., Бромірська Г. В.
  178. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Глива С. В.
  179. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Голуб Д. П.
  180. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Гуменна М. Я.
  181. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Калан Г. П.
  182. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Каплиш К. І.
  183. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Козловський І. М.
  184. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Козовик С. М.
  185. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Корпан М. І.
  186. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Кравець В. Я.
  187. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Крумшин Г. Є.
  188. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Круподра С. Я.
  189. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Кучук Л. Я.
  190. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Лесь Л. В.
  191. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Мандзин М. І.
  192. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Марчак Я. В.
  193. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Матуньо М. П.
  194. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Мохун В. В.
  195. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Мохун М. І.
  196. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Орисик М. В.
  197. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Папіш З. І.
  198. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Перестюк Ю. М.
  199. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Пюрко О. М.
  200. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Рокецький Д. Д.
  201. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Середний О. І.
  202. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Судома А. Я.
  203. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Тандерак Л.-Є. І.
  204. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Шикітка С. І., Свянтко М. І.
  205. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Юрків Л. В.
  206. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Яворський В. Д.
  207. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність гр. Ямборко О. Я.
  208. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бромірський М. І.
  209. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вічко Н. З.
  210. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Глива С. В.
  211. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Головко А. І.
  212. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Крумшин Г. Є.
  213. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Круподра С. Я.
  214. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Марчак І. І.
  215. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Матуньо М. П.
  216. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мостовий С. І.
  217. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мохун В. В.
  218. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мохун В. В.
  219. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Орисик М. В.
  220. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сулятицька М. Й.
  221. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шикітка С. І.
  222. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шкіра Л. Б.
  223. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Яворська Я. М.
  224. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Артим О. М.
  225. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Артим О. М.
  226. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Воробець А. З.
  227. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Котельова М. І.
  228. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Марущак Є. І.
  229. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Перестюк Ю. М.
  230. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Фатюк А. М.
  231. Про відмову Гаврада Г. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
  232. Про відмову Золі І. Г. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
  233. Про відмову Зола М. І. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
  234. Про відмову Катерняк Н. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
  235. Про відмову Катерняк О. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
  236. Про відмову Кульчицький А. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
  237. Про відмову Музика М. Д. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
  238. Про відмову Назарчик В. І. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
  239. Про відмову Савків В. О. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
  240. Про відмову Сокальська О. Й. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
  241. Про відмову ВАТ «Тернопільобленерго» у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду
  242. Про відмову Тесляк С. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
  243. Про відмову ФГ «Фортуна» у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо розпаювання землі фермерського господарства
  244. Про відмову Човган З. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
  245. Про призупинення надання дозволів на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Підгаєцької міської ради.