У селі Новосілка Підгаєцької міської територіальної громади відтепер стане безпечніше і комфортніше у вечірній та нічний час: запрацювало вуличне освітлення!

  • 666

      Стан вуличного освітлення є досить актуальною проблемою для населених пунктів нашої  Підгаєцької міської територіальної громади. Одним із головних пріоритетів діяльності міського голови Ігоря Мерени – це вирішення проблеми освітлення вулиць  у селах нашої громади і дане питання він тримає на особистому контролі, оскільки це було передвиборчою обіцянкою міського голови.
      Без жодних сумнівів, вуличне освітлення є одним із основних елементів благоустрою населених пунктів. Наявність вуличного освітлення завжди відігравало значну роль,  адже воно  виконує одночасно безліч функцій: убезпечує транспортний та пішохідний рух, робить середовище більш затишним та естетичним. Правильно сплановане, якісне вуличне освітлення також сприяє запобіганню злочинних дій.
     Ми вже звикли у вечірню  пору прогулюватись освітленими вулицями нашого славного міста та милуватися  пейзажами нічних Підгаєць, але, на жаль, у сільській місцевості ситуація не така райдужна.


     Проблемна ситуація з освітленням вулиць у селах нашої громади залишається актуальною, проте  змінюється у кращу сторону  і це не може не радувати: нещодавно засвітилися вулиці  у селі Голгоча, а  відтепер і жителям та водіям села Новосілка  буде безпечніше та комфортніше гуляти, ходити, їздити у вечірню та нічну пору вулицями рідного села.  
     Хочемо подякувати  Підгаєцькому РЕМ ВАТ «Тернопільобленерго» за проведені роботи  по освітленні вулиць у селі Новосілка, а також старості села Ганні Кардаш.  
    Благополуччя, затишок , комфорт та безпека жителів нашої громади – це те, за ради чого працює Підгаєцька міська рада та міський голова Ігор Мерена,  і ми рухатимемось у цьому ж напрямку!