30 липня 2021 року відбулася робоча зустріч міського голови Ігоря Мерени та директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА Галини Воляник

  • 599

     Сьогодні, 30 липня 2021 року,  відбулася робоча зустріч за участю міського голови Ігоря Мерени та директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА Галини  Воляник.

     Також на зустрічі були присутні заступник міського голови Надія Лучка та начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, розвитку підприємництва, сільського господарства та фермерства Марія Погребнюк.

       У ході зустрічі обговорено перспективи залучення інвестицій, участь у грантових програмах підтримки громади у сфері економічного розвитку, зокрема, високих шансів залучення грантових коштів комунальними підприємствами міської ради .
        Відзначено пріоритетні можливості у забезпеченні сталого розвитку, а саме: нішевого ягідництва, плодоовочівництва, молочного скотарства та розробка концепції власних потужностей з переробки вирощеної жителями громади продукції.
       Результатом зустрічі стало досягнення консенсусу з основоположних питань з метою подальшої співпраці у розвитку Підгаєцької міської територіальної громади!

Фото без опису