Розпочала роботу десята сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання!

  • 916

   Фото без опису

  Розпочала роботу десята сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання. На розгляд сесії винесено 250 питань порядку денного. На першому пленарному засіданні 03 серпня 2021 року розглянуто 60 питань.

     Депутати заслухали інформацію начальника сектору поліцейської діяльності N2 ( Підгайці) відділу N1 ( м.Бережани) Тернопільського РУ поліції ГУ Національної поліції в Тернопільській області Юрія Куньки про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території громади та прийняли ряд рекомендацій стосовно цих питань.

Фото без опису

    Затверджено Програму фінансової підтримки діяльності комунальних підприємств у Підгаєцькій міській територіальній громаді на 2021- 2022 роки та Програму підтримки газети «Земля Підгаєцька». Програму соціально- економічного і культурного розвитку Підгаєцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки вирішено перенести на розгляд позачергової сесії міської ради. Фото без опису

    Прийнято рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2021 рік та щодо упорядкування та оптимізації штатів у галузі освіти і медицини. Також депутатами прийнято два рішення, що стосуються підтримки інституту сім’ї та ряд рішень, що стосуються надання дозволів на виготовлення детального плану забудови території та дозволів на виготовлення проектів землеустрою земельних ділянок з метою передачі їх у власність громадянам. Решту питань порядку денного депутати вирішили розглянути на другому пленарному засіданні 05 серпня 2021 року.

Фото без опису

Фото без опису