У Завалівській ЗОШ I-III ступенів проведено роз'яснювальну роботу щодо необхідності вакцинації від COVID-19

  • 788

 

     Пандемія COVID-19 внесла суттєві корективи в усі сфери нашого життя і  освітня галузь - не виняток!

     У зв’язку із внесенням змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 (із змінами), однією із важливих новацій стають правила роботи навчальних закладів в умовах карантину. У разі переходу області до «жовтої», «помаранчевої» чи «червоної» зони  потрібно мати мінімум 80 % вакцинованого персоналу закладу.

   Таким чином, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Іриною Мирною, начальником управління освіти Підгаєцької міської ради Галиною Дудою та сімейним лікарем Наталією Паращук за дорученням міського голови Ігоря Мерени проведено роз’яснювальну роботу щодо необхідності вакцинації у Завалівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.  До відома присутніх донесено інформацію щодо графіку роботи пункту щеплення та наявності вакцин у громаді.

     Шановні вчителі та працівники освітньої галузі, ви можете на власний розсуд вибрати тип вакцини для щеплення і тим самим  захистити себе, рідних та оточуючих від захворювання COVID-19. Ми віримо в те, що 1 вересня усі заклади освіти Підгаєцької міської територіальної громади розпочнуть навчальний процес у звичному режимі.